Om By-Bork

By-Bork er en webshop, der sælger ferskvandsperler.

Ferskvandsperler er ikke kun en hvid klassisk perlekæde som mange forbinder med perler.
I dag kan du få mange slags perler som er lige så ægte og rigtige perler.

Her i shoppen har jeg samlet et stort udvalg af alle mulige slags perler: store, små, runde, aflange, firkantede, flade, hvide og farvede.
De har mange navne såsom Biwa perler, rice perler, kartoffelperler, egg perler og mange flere. Men alle er ferskvandsperler dyrket i en muslingeskal på en perlefarm.
De fleste af mine perler er dyrket i det sydlige Filippinerne på øen Mindanao.

Jeg har rejst en del på Filippinerne i flere år og oplevet deres smukke ferskvandsperler.

På et tidspunkt - efter at have haft adskillige perlekæder med hjem i kufferten til mig selv, famile og venner - besluttede jeg mig for at åbne en webshop med ferskvandsperler, som jeg med tiden er blevet meget facineret af. 
 
Efterhånden har jeg opbygget nogle rigtig gode kontakter til smykker på Filippinerne. Jeg springer flere led over, så derfor har jeg nogle rigtig gode priser på smykkerne i forhold til vejledende udsalgspriser.
Man kan ikke umiddelbart kan gå ned til guldsmeden og købe nogen magen til. En stor del af smykkerne sætter jeg mit eget præg på og de forhandles ikke andre steder. Det er værdien af perlerne man kan sammenligne priser med.

Jeg tilstræber altid at finde unikke og smukke perlesmykker i en god kvalitet.


Låsene

Nogle få låse er sølvlåse, en del er af rustfri stål og mange er af metal/nikkelfri.Jeg har valgt at fokuserer på værdien i perlerne/smykkerne i stedet for i låsene. Låse er i høj grad en smagssag. Så låsen skiftes let hos en guldsmed for at give dit smykke sin egen personlighed.


Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.